Natural

Pogledajte proizvode iz ove grupe

N A T U R A L C O S M E T I C u harmoniji sa prirodom.

LA BIOSTHETIQUE postavlja nove standarde u prirodnom načinu nege. Na osnovu ekološke odgovornosti, naši naučnici su uspeli, prilikom obavljanja intezivnih istraživanja, da razviju jedin¬stveni koncept lepote za kosu i kožu: proizvodi koji kombinuju biološku čistoću i prirodnu dobrotu sa luksuznom negom.
Svi proizvodi su sertifikovani na osnovu striktnih kriterijuma ECOCERT*, koje LA BIOSTHE¬TIQUE u nekim slučajevima nadmašuje.


Ekstrakcija sirovina i komletni proizvodni procesi su precizno definisani, strogim ekološkim standardima.
Svaki prozvod sadrži 95-100% sastojke prirodnog porekla. Svaki prozvod sadrži i do jedne trećine sastojke izvedene iz sertifikovanog ogranskog uzgoja.


Ne sadrži: sintetičke boje i par¬feme, silikone, mineralna ulja i sintetičke supstance za negu, kao i paraben za prezervaciju.


LA BIOSTHETIQUE koristi čistu mineralnu vodu iz Bad Libenzell u Black Forest-u, za sve NATURAL COSMETIC proizvode.


Mineralna voda za piće je visokog kvaliteta. Izvire iz arteškog izvora nekoliko stotina metara u dubini, i tako je očuvala svoju prirodnu čistoću. Za svaku grupu proizvoda, ona je di¬rektno povezana od izvora do proizvodnog pogona, pod strogim higijenskim uslovima.


Svi LA BIOSTHETIQUE NATURAL COSMETICS proizvodi imaju ECOCERT pečat kvaliteta, međunarodno *prepoznatljiv, nezavisni institut za testiranje i sertifikovanje prirodne kozme¬tike
prirodna lepota.


LA BIOSTHETIQUE NATURAL COSMETIC nudi izvanrednu negu i styling proizvode. Plemeniti biljni sastojci ojačavaju kosu, nežno i na prirodan način. Proizvodi takođe sadrže minerale i elemente iz mineralnog vrela, koji su zaštićeni od toksina iz okruženja, duboko u kristalnim stenama Black Forest-a.
Za neverovatno lepu, prirodno negovanu i stilizovanu kosu. Sa pečatom ECOCERT-a.