Methode Stabilisante

Pogledajte proizvode iz ove grupe

Moćna nega za finu i tanku kosu


Problem: tanka kosa

Tanka kosa je obično krta i posebno strada uko¬liko je kutikula oštećena jer se tako unutrašnjost dlake lakše izlaže daljim oštećenjima. Posledice su sledeće: kosa gubi gustinu, elastičnost, volumen i njen kvalitet se pogoršava. Kosa postaje slaba i nestabilna. Šta više, ukoliko je kosa već proređena, problem «gubitka punoće i volumena» poprima veće razmere.

Rešenje:

Proizvodi visokih performansi koji čine METHODE STABILISANTE, specijalno dizajnirani da zadovolje potrebe tanke i nestabilne kose, dovode do:

• primetnog poboljšanja u kvalitetu kose
• vidnog povećanja volumena
• svilenkastog sjaja i lakoće oblikovanja
• značajne punoće kose

Naučno dokazan efekat

Tajna uspeha preparata METHODE STABILISANTE je novi kompleks sastojaka koji dovodi do dugotra¬jnog poboljšanja kada su u pitanju stabilnost i kvalitet kose, i koji intenzivno restrukturira kutikulu dlake.

Izvor: Uporedna studija Quest Cosmetic International-a, potvrđuje poboljšanje od 18% kada je u pitanju jačina dlake, i to nakon samo jedne aplikacije Stabilisante kompleksa

Oštećena, tanka i slaba kosa pre tretmana sa Stabilisante kompleksom.
Nakon tretmana sa Stabilisante komplek¬som, proređena, tanka i slaba kosa je primetno jača*, stabilnija i zaštićena od spoljašnjih uticaja.