Methode Regenerante

Pogledajte proizvode iz ove grupe

Problem: gubitak i poremećaji rasta kose


Povećano opadanje kose može biti posledica mnogih faktora, kao što su: stres, bolest, slaba ishrana, hor¬monske promene ili genetska predispozicija. Koji god da je od navedenih uzroka u pitanju, rezultat je ozbiljno slabljenje korena kose. Aktivna faza rasta kose biva zaustavljena i kosa počinje da opada.

Rešenje:

Uz pomoć jedinstvenog METHODE REGENERAN¬TE koncepta nege, LA BIOSTHETIQUE pruža sve ono što je kosi potrebno kako bi se pospešio njen rast, povećala pozitivna energija i optimalno snab¬devanje korena kose hranljivim materijama.

• Pojačan je impuls rasta kose
• Povećan je nivo energije ćelija
• Aktivna faza rasta kose je pozitivno stimulisana
• Poboljšano je snabdevanje korena kose hranljivim materijama

Naučno dokazan efekat


Jedinstven uspeh METHODE REGENERANTE ba¬ziran je na novoj formuli Regenerant kompleksa koja popravlja odnos između mrtve kose i aktivno rastuće kose, i to preko 100%* u korist kose koja raste. To je naučno dokazano.

* Izvor: Laboratoires Serobiologiques, 54425 Pulnoy, France

Pre:

Pre tretmana sa LA BIOSTHET¬IQUE Regenerant kompleksom, odnos A(anagen)/T(telogen) bio je 3.5:1. To znači da je na svaku telogen dlaku (mrtvu dlaku) bilo 3.5 anagen dlake (dlake u aktivnoj fazi rasta)

Posle:

Nakon nanošenja Regenerante kompleksa (svaki drugi dan u toku 4 meseca), odnos A/T je poboljšan na 7.4:1. To znači da sada dolazi 7.4 aktivno rastućih dlaka na svaku telogen dlaku.
Naučno dokumentovan i dokazan rezultat: očigledno povećanje volumena i gustine kose.