Methode Pellicules

Pogledajte proizvode iz ove grupe

Problem: pojava peruti

Prekomerno razmnožavanje mikroorganizama dovodi do pojave peruti. Prirodni imunološki sistem kože glave može biti oslabljen iz više razloga, kao što su stres ili neadekvatna nega (upotreba neodgovarajućih proizvoda za kosu), što za rezultat ima nastanak peruti. Perut, koja je vrlo neprijatna pojava, zahteva sistematski i profesionalni pristup.

Rešenje:

Pažljivo izbalansirana kombinacija proizvoda visokih performansi koji čine LA BIOSTHETIQUE METH¬ODE PELLICULES tretira anomalije kože glave u tri komplementarne faze kako bi se dobili najbolji mogući rezultati.

• Koža glave je momentalno vidno očišćena od nataložene peruti
• Mikrobi, uzročnici peruti, su smanjeni na normalnu meru
• Sprečava se povratak peruti

Naučno dokazan efekat

Značajan uspeh METHODE PELLICULES baziran je na novoj formuli Pellicules kompleksa koja doka¬zano smanjuje vidljivu perut do 50%* nakon samo nekoliko aplikacija.
*Izvor: Clariant GmbH Sulzbach/ Germany

Jasno vidljiva perut.

Na uveličanoj fotografiji,zelenoobo¬jeno, može se videti uzročnik peruti prekomerno zastupljen- gljivica pity¬rosporum ovale.
Smanjenje gljivice pityrosporum ovale u koži glave znači oslobađanje od pe¬ruti. Redovnim nanošenjem Pellicules kompleksa, gljivica- uzročnik peruti nema mogućnost da se prekomerno razmnožava, i kao rezultat toga- florakože glave je normalizovana