Methode Normalisante

Pogledajte proizvode iz ove grupe

Specifična nega za masnu  ivlažnu kožu glave


Problem: masna ili vlažna koža glave

Bilo šta što remeti osećaj blagostanja jedne osobe, kao što su različiti negativni uticaji iz spoljašnje sre¬dine ili, na primer, stresne situacije, može uticati na sekreciju sebuma i znoja u koži glave. Masna kosa je rezultat prekomerne aktivnosti lojnih žlezda. Vlažna kosa je rezultat pojačane sekrecije znojnih žlezda. Ukoliko je aktivnost ovih žlezda povećana, kosa pada, izgleda slepljeno i nemoguće ju je oblikovati. Koža glave postaje sklona iritacijama i u ekstremnim slučajevima može doći do poremećaja rasta kose.

Rešenje:

Pažljivo izbalansirana kombinacija proizvoda visokih performansi koji čine LA BIOSTHETIQUE METH¬ODE NORMALISANTE reguliše funkcije kože glave i vraća prirodnu ravnotežu.

• Kosa dugo ostaje lepršava i sveža
• Zaustavlja se negativno dejstvo spoljašnjih faktora na rast kose i poboljšava se njen kvalitet

Naučno dokazan efekat

A: masna koža glave

Nova formula proizvoda koji čine METHODE NOR¬MALISANTE kompleks značajano smanjuje nivo masnoće u koži glave: za 31.7% * se smanjuje proiz¬vodnja sebuma.


* Izvor: Laboratoires Serobiologiques, 54425 Pulnoy, France
Pre:
Poremećaj rada lojnih žlezda dovodi do povišenog nivoa masnoće (označena žutom bo¬jom) i u folikulu dlake i na kuti¬kuli. Koža glave je masna, kosa je slepljena i prirodna ravnoteža je poremećana.
Posle:
Zahvaljujući Normalisante kom-pleksu, došlo je do primetnog smanjenja aktivnosti lojnih žlezda i značajne redukcije * masnoće u koži glave kao i u korenu dlake

B: Vlažna koža glave
Prekomerna proizvodnja znoja može dovesti do pogoršanja kvaliteta kose. LA BIOSTHETIQUE Hy-drotoxa kompleks umanjuje negativno dejstvo znoja i povećava nivo ćelijske energije. Naučno je dokaza¬no da se nivo ćelijske energije povećava do 65%*.