Cheveux longs

Pogledajte proizvode iz ove grupe

Duga kosa je oduvek bila epitom privlačnosti, sen¬zualnosti i luksuza. Biostetičari su specijalisti za dugu kosu koji će Vam dati savet, pružiti podršku ili sugerisati određeni metod nege, kako bi se Vaš san o prelepoj, zdravoj i sjajnoj kosi ostvario.


Sa CHEVEUX LONGS nudimo Vam koncept nege koji izlazi u susret posebnim zahtevima duge kose. Deluje ciljano tamo gde je neophodno i tamo gde je moguće ostvariti efekat.


Kosa u proseku raste približno 15 cm godišnje. Onaj ko odluči da «pušta»‚ kosu mora imati u vidu da kosa vremenom postaje sve starija. Kao posledica dugog životnog veka kose javljaju se mnogo češća spoljašnja i mehanička oštećenja. Kosa je tako izložena napornom testiranju koje je ekstremno stresno za njenu strukturu: UV zraci, slana voda, nepravilna nega, vrelina fena, klima uređaji, itd., su samo neki od brojnih neprijatelja koji otežavaju održavanje procesa zdravog rasta duge kose.


Zapanjujuće su razlike koje postoje u strukturi kose jedne osobe. Dok je deo dlake blizu kože glave u većini slučajeva zdrav i stabilan, krajevi pate od neizbežnog oštećenja spoljašnjeg keratinskog omotača. Posledica: duga kosa izgleda ekstremno suva i porozna, krajevi se lome i "cvetaju".

Biostetičari će Vam pokazati:


• Koji tip posebne nege zahteva Vaša kosa.
• Šta treba da uradite kako biste održali Vašu dugu kosu zdravom, negovanom i sjajnom.
• Koja frizura, boja i stajling će savršeno odgovarati Vašoj dugoj kosi.

CHEVEUX LONGS COMPLEXE
Do 80% manje oštećenja*
Svi LA BIOSTHETIQUE proizvodi su razvijeni u posebnim laboratorijama u skladu sa najnovijim re-zultatima kozmetike i medicine.


Svaki proizvod prolazi testove i kontrole nemačkih univerzitetskih klinika.
Idući u korak sa trendom upotrebe prirodnih, biljnih sastojaka, proizvodi CHEVEUX LONGS linije se ba-ziraju na aktivnim sastojcima pšeničnih proteina koji daju sledeće rezultate:


• Regenerativne supstance duboko prodiru u unutrašnjost dlake.
• Efikasnoseuspostavljaravnotežavlažnostiukosi.
• Zaštitni filmseformiranapovršinidlake.
• Očigledan efekat nakon samo par minuta.